Bedste betting-muligheder uden dansk licens

Bedste betting-muligheder uden dansk licens

Når man vil vædde på sport, kan man både gøre det med eller uden dansk licens. 

Du kender garanteret allerede til et hav af bookmakere med dansk licens. Der er reklamer på TV hele tiden – også under fodboldkampe, hvor man bliver præsenteret for diverse live-odds. 

Her skal vi dog kigge på de bedste betting-muligheder uden dansk licens. Man får ofte rigtig store bonusser for at oprette sig som spiller. Desuden åbner man for et helt nyt marked af sports-odds, som kan være højere end hos bookmakere under dansk licens. 

Find online odds på alle sportsgrene 

Det er ikke alle odds, man kan finde hos bookmakere med dansk licens. Markedet er reguleret af Spillemyndigheden, hvilket medfører visse restriktioner. Det er derfor ikke alle turneringer, sportsgrene og ligaer, der er repræsenteret på disse spillesider. 

Heldigvis findes der udenlandske bookmakere, som både excellerer i fordelagtige odds på et væld af forskellige sportsgrene – og så er der også rigtig store bonusser, når man opretter sig som spiller. 

SchnellWetten er både online casino og bookmaker på samme tid. På bookmaker-delen finder man odds på nærmest alt mellem himmel og jord. Det er fuldt ud konkurrencedygtige odds, som matcher eller overgår de odds, man finder hos dansk bookmakere. 

Prøv at spille på både NBA, fodbold, e-sport, dart, rugby, amerikansk fodbold, aussie rules rugby, cricket, martial arts, golf, snooker, Formel 1 osv. hos én og samme udbyder. 

Det er naturligvis at foretrække, når man kan samle alle sportsgrene (+ det løse) under samme tag. På den måde kan man kombinere odds fra noget så forskellige som snooker, martial arts og Champions League-fodbold. 

De bedste odds fører til de største gevinster

Det drejer sig ikke kun om at have adgang til et overflødighedshorn af ligaer, kampe og turneringer. At være professionel gambler på sport stiller krav til de odds, man kan samle op. Alle eksperter råder til, at man tjekker markedet igennem, så man kun sætter penge på de absolut bedste odds. 

1Bet kan fx give 1.50 på en hjemmesejr i fodbold – mens en anden udenlandsk bookmaker som Stake giver 1.60. 

Hvad vælger man i dette tilfælde?

Selvom der er markant forskel på oddset, vælger mange spillere faktisk at placere et væddemål hos den bookmaker, hvor de oftest logger ind – simpelthen af gammel vane. På den måde snyder man dog sig selv for rigtig mange penge i det lange løb. 

Det store udvalg af bookmakere – både danske og udenlandske – er en gave til de seriøse sportsbettere. Faktisk behøver man ofte ikke at logge ind på alle sider for at finde de bedste odds – der findes således sammenlignings-sites, som giver et hurtigt overblik. 

Bookmakere uden dansk licens betyder også, at man kan slå til på odds, som simpelthen ikke kan matches på det danske marked. Bookmakere kigger nemlig i høj grad hinanden over skuldrene. Ingen vil risikere at udbyde høje odds, som adskiller sig væsentligt fra andre bookmakere. 

Det siger sig selv, at alle bookmakere ikke kan justere deres odds efter hinanden. Det giver derfor helt nye muligheder, når man opretter sig hos udenlandske bookmakere, som ikke er opdateret på de odds, der udbydes på det danske marked. 

Vilde velkomstbonusser og kampagnetilbud

Jo, der er stor konkurrence på markedet for online betting. Man kan virkelig vælge imellem mange udbydere, som derfor må tage alle metoder i brug for at tage konkurrencen op. En sikker måde at få kunder til at oprette sig er ved at tilbyde dem lukrative bonusser. 

Bonusser hos bookmakere under dansk licens er reguleret ovenfra. Der er et loft over, hvor meget man må tilbyde spillerne for at oprette en konto. Kigger man på udenlandske bookmakere findes de samme begrænsninger ikke. 

Man kan score en vild velkomstbonus, når man opretter sig og indbetaler sit første beløb. På den måde går der et beløb ind på kontoen, som man kan sætte i spil på sportsgrene efter eget valg. Godt nok gælder der regler og vilkår for bonusser hos bookmakere – til gengæld er det risikofri spil, da det jo er penge, man modtager som bonus. 

Hold også øje med de mange kampagnetilbud hos udenlandske bookmakere. Det er nemlig slet ikke nok kun at tilbyde velkomstbonus. Man må anstrenge sig for at holde på sine spillere, så de ikke falder for fristelserne hos andre bookmakere. 

Man ser ofte gode kampagnetilbud op til store sportsbegivenheder og kampe. Det kan fx dreje sig om free-bets, cashback eller særskilt indbetalingsbonus indenfor tidsfrister. 

Der er ingen, der siger, at man kun kan oprette sig hos få bookmakere uden dansk licens. Ved at brede sig ud over flere betting-muligheder kan man score meget mere bonus. 

Ulemper ved betting uden dansk licens

Der er naturligvis også ulemper, når man ser bort fra dansk licens. Udenlandske bookmakere har ingen kundeservice på dansk i tilfælde af spørgsmål. Desuden skal man omregne danske kroner til udenlandsk valuta, hvilket jo kan medføre en smule arbejde. 

Sikkerhedsnettet som licens fra Spillemyndigheden medfører, er ikke til stede, når man better uden dansk licens. Det anbefales derfor, at man tjekker bookmakeren efter i sømmene for en sikkerheds skyld. Kig på anmeldelser og erfaringer fra andre spillere for at gøre dig klog på vilkårene.

Udenlandske bookmakere er afskåret fra at reklamere i danske medier. Dette betyder dog ikke, at det er ulovligt at oprette sig hos dem og sætte penge på spil. Husk i denne forbindelse på, at eventuelle gevinster skal indberettes til SKAT, hvis bookmakeren opererer uden for EU. 

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde frem til de bedste odds på lige nøjagtig de ligaer og sportsgrene, som du interesserer dig for!