De mest populære sportsgrene og ligaer hos bookmakere uden dansk licens

De mest populære sportsgrene og ligaer hos bookmakere uden dansk licens

Man breder sig ud til et langt større marked af væddemål på sports, når man opretter sig hos bookmakere uden dansk licens. Det er nemlig ofte ens typer af væddemål, man finder på danske spillesider. 

Find frem til de mest attraktive odds og bonusser derude.

Find høje odds på de største fodboldkampe

  • Premier League i England
  • Bundesligaen i Tyskland
  • Serie A i Italien
  • La Liga i Spanien

Ovenstående er de 4 mest populære fodboldligaer at placere væddemål. Sådan er det også hos udenlandske bookmakere. Herudover skal Champions League bestemt også nævnes. 

Bookmakere med dansk licens præsenterer et væld af odds på de største fodboldkampe. Så hvorfor skulle man dog oprette sig hos bookmakere uden dansk licens, hvor man tilmed skal spille i andre valutaer og ikke finder en kundeservice, der taler dansk?

Svaret er: Høje odds. 

Hvis man opretter sig hos en lang række bookmakere – både med og uden dansk licens – kan man sammenligne de odds, der udbydes. Der er ofte ikke store forskelle på de udbudte odds. Men hvis man konsekvent holder sig til at bette på markedets højeste odds, giver man sig selv en kæmpe fordel.

Mange bække små. Bookmakere uden NemID giver mulighed for at brede sig ud til et langt højere antal væddemål på sport.

Spil på et udvalg af sportsgrene, der ikke er populære i Danmark

Der er klart sportsgrene, som er mere populære end andre i Danmark.

  • Engelsk rugby
  • Cricket fra Indien og Pakistan
  • Svensk bandy
  • Kinesisk bordtennis
  • Kroatisk vandpolo

Dette var blot 5 eksempler på sportsgrene, som har et kæmpe publikum i andre dele af verden – men som ikke får mange til at løfte et øjenbryn i Danmark. Man kan derfor ikke finde mange odds på kampe i disse sportsgrene, hvis man spiller med dansk licens. 

Heldigvis er hjælpen lige ved hånden. Man kan oprette sig hos Bookmakere uden om ROFUS for at give sig selv muligheden for at vinde gevinster ved spil på disse sportsgrene. Det kan være, du har en forkærlighed for en af ovenstående sportsgrene. Du behøver ikke lede længe for at finde bookmakere, der disker op med odds.

Man skal vide, at jo større viden en bookmaker har om den givne sportsgren – des mere præcise odds, bliver der sat. Det er absolut værd at tage med i sine beregninger.

Det betaler sig at udnytte sin viden

Lad os sige, at en bookmaker søger at brede sig ud over sportsgrene og ligaer, som kun få andre bookmakere præsenterer odds fra. Dette kan være risikabelt for bookmakeren, da man risikerer, at udbyde odds, der ikke stemmer overens med den faktiske chancevurdering. 

Man kan udnytte sin viden om eksotiske sportsgrene, hvis man besidder en sådan. Det gælder om at oprette sig hos bookmakere, der udbyder odds på noget, der ikke er let at finde informationer om.

Det kan være, du af en eller anden grund har indgående viden om svensk bandy. I dette tilfælde er det bare med at tjekke de mulige væddemål ud på regelmæssig basis. Hvis du ser et odds, der er helt skævt (for højt sat) er det bare med at hakke til. 

De mest succesfulde sportsbettere forstår at få det optimale ud af deres fiduser. Men det kræver øvelse og disciplin over længere tid at lære at mestre til perfektion.

Sportsspil fra hele verden

Du behøver langt fra nøjes med de samme spil på håndbold, fodbold og tennis. Udenlandske bookmakere præsenterer nemlig også væddemål på sportsgrene fra fjerne egne af verden. 

Det siger sig selv, at betting på ligaer i USA, Kina og Australien ikke er noget, der tiltrækker mange danske spillere. Men faktisk kan der være en idé i at kigge mod mindre profilerede ligaer, da man oftere finder ‘fejl-odds’ her.

Mange sportsbettere synes også det er sjovt at brede deres kendskab ud. Man har faktisk redskab til at gøre sig selv til ekspert i eksotiske ligaer, hvis man har en internetforbindelse. Det gælder om at finde frem til de mest pålidelige nyhedssites, som behandler den pågældende liga. 

Bookmakere har ikke tid til at dykke lige grundigt ned i alle kampe, de sætter odds på. Ofte er det noget copy/paste-arbejde via computerprogrammer. Hvis du har en mere ‘menneskelig’ forståelse af fjerne ligaer, kan du give dig selv en forlomme i jagten på gevinster.

De lokale bookmakere præsenterer flere odds på deres hjemlige ligaer

Hvis man vil spille på den danske Superliga i fodbold, finder man naturligt nok flest odds hos danske bookmakere. Bundesligaen skal man oprette sig hos tysk baserede bookmakere for at få det helt brede udvalg af odds på.

Og så fremdeles.

Hvis man vil spille på mere nicheorienterede væddemål, skal man finde ind hos lokale bookmakere. Des mere specialiserede væddemål – des større viden om de enkelte hold, spillere osv. kræver det.

Det kan være, du ikke har nok i at spille på sejre eller uafgjorte kampe. De bedste udenlandske bookmakere præsenterer heldigvis et hav af specielle spil på udvalgte ligaer. Man kan faktisk få det præcis, som man vil have det. 

Ser man sport på TV, er det sjovt at spille undervejs. Der er virkelig mange mulige spil derude, som giver mulighed for at score sig en gevinst eller to. Men husk at spille med både omtanke og ansvarlighed.

De seriøse sportsbettere bruger deres bonusser fornuftigt

Til sidst skal det nævnes, at man bør behandle sine bonusser fra bookmakere med respekt. Det er en rigtig god idé at overveje nøje, hvordan man får mest muligt ud af dem. 

En velkomstbonus kan bruges til at brede sit kendskab ud til andre sportsgrene og ligaer, end man normalt spiller på. Man kan ikke tabe, når man ikke spiller for egne penge, så det er uden risiko at gøre. 

Bonus kan godt laves om til kontanter til udbetaling, hvis man bærer sig fornuftigt an. Placér derfor dine væddemål med grundig omtanke. Det kræver både vedholdenhed, disciplin og erfaring at blive en succesrig sportsbetter.

Vi anmelder og omtaler en lang række casinoer og bookmakere uden dansk licens. Du kan gøre dig klogere på bonusser, spiludvalg, regler og vilkår ved at læse med her på siden.