Derfor vælger mange sportsbettere at spille hos bookmakere uden dansk licens

Derfor vælger mange sportsbettere at spille hos bookmakere uden dansk licens

Der findes efterhånden et utal af bookmakere. Man kan vælge at spille med licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Eller også har man mod på et eventyr hos udenlandske bookmakere uden dansk licens.

Der kan være mange gode grunde til at spille med licens fra andre steder end Danmark. Man bør dog også holde øje med visse ting, hvis man opretter sig hos sådan en bookmaker.

Udenlandske bookmakere disker op med kæmpe bonusser

Konkurrencen på det internationale betting-marked er til spillernes fordel. Der skal nemlig bonusser på bordet for at få nye kunder i butikken. En solid velkomstbonus er klart mere reglen end undtagelsen. 

Bonus til nye spillere betyder, at man kan oprette sine første væddemål uden risiko for tab. Man kan jo ikke tabe penge, som ikke er ens egne. Til gengæld får man mulighed for at vinde en gevinst ved at bette med sin velkomstbonus

Velkomstbonusser hos bookmakere uden dansk licens kan være ret forskellige. Det gælder i alle tilfælde om at læse vilkår og regler for brug af bonussen. Man bør også læse det, der står med småt. Bonusser er ofte vedhæftet omsætningskrav, som betyder, at man skal spille et vist antal gange, før eventuelle gevinster kan udbetales. 

Find de bedste odds på sportsbetting

Det er alfa og omega at finde frem til de bedste odds på markedet, hvis man mener det alvorligt med sin sportsbetting. Det siger sig selv, at man vinder mere, hvis man udelukkende sætter penge på spil, når der er favorable odds at komme efter. 

Faktisk kan det sammenlignes med at investere sine penge i fx aktier eller kryptovaluta. Man investerer, når man spotter en favorabel kurs. Sådan er det også med odds på sportskampe. Hvis man sætter penge på højkant på for lavt satte odds, får man aldrig succes. 

En tommelfingerregel kan være, at man tjekker mindst tre bookmakere efter, før man placerer et væddemål. Lad os sige, at man tror på en sejr til Arsenal over Chelsea. Den ene bookmaker giver odds 2.05. Den anden giver 1.90. Mens den tredje giver odds 2.15. 

Så hvor vælger du at spille?

Et udvalg af turneringer og sportsgrene fra hele verden

Man udvider ganske simpelt paletten med spil, når man også er oprettet hos bookmakere uden dansk licens. Man kan undersøge markedet og finde frem til de bookmakere, som disker op med odds på eksotiske ligaer og turneringer. 

Man vinder mest, hvis man spiller på noget, man ved noget om. Det kan være, at du af en eller anden grund har viden om en sekundær liga et sted i Europa. Det er her, du kan give dig selv overhånden i forhold til de odds, en bookmaker fastsætter.

Det er også bare sjovt at man kan spille på noget, der er vildt fremmed i forhold til det, man ser på TV. Der er hele tiden kampe i gang et eller andet sted i verden. Udenlandske bookmakere giver spilmuligheder 24/7 – året rundt. 

Men husk naturligvis at spille ansvarligt og med måde. Også selvom det kan være nok så skægt med morgen-bets på den indonesiske 2. Division i fodbold.

Kampagner for de loyale spillere

Det er ikke kun nye spillere hos bookmakere uden dansk licens, der får gode bonusser ind på kontoen. Hvis ikke der er kampagner for de loyale spillere at komme efter, vil en bookmakere ikke kunne holde på sine kunder. 

Bookmakere er i evig konkurrence med et stort antal øvrige spillesider. Det gælder om at levere med både favorable odds, kampagnetilbud, brugervenlighed, design, mobiloptimering og kundeservice. 

Hvis trofaste sportsbettere ikke finder, hvad de søger, er der masser af andre bookmakere at prøve lykken hos. Derfor kan man være sikker på, at folkene bag udenlandske betting-sites lægger sig i selen for at byde på de bedste vilkår. 

Tjek sektionen med kampagner ud, hver gang du logger dig ind hos en bookmaker. Det er meget muligt, at der er god forkælelse at komme efter. Free bets er fx en måde at holde på sine spillere.

Værd at holde øje med hos bookmakere uden dansk licens

Alt er naturligvis ikke blot fryd og gammen. Der er også brodne kar mellem de bookmaker uden dansk licens, man kan oprette sig hos. Det er af den grund en rigtig god idé at læse omtale og anmeldelser om den pågældende spilleside, før man indbetaler penge. 

Vi anmelder også udenlandske bookmakere. Det drejer sig både om sites med licens i eller uden for EU. Hvis man spiller med licens fra fx Malta eller Estland, er det med EU-licens. Her skal man generelt ikke bekymre sig om at indberette gevinster til skattevæsenet. 

Licens fra steder som Curacao hører ikke under EU. Her er man forpligtet til at indberette gevinster til SKAT i Danmark. Så det kommer altså med klare fordele at spille med licens, som hører hjemme et sted i EU. 

Vær også opmærksom på, at man spiller med udenlandske valutaer hos bookmakere uden dansk licens. Her er det smart at tjekke den aktuelle kurs for valutaen ud. 

Kig efter bookmakere, der har en tilgængelig kundeservice i mange af døgnets timer. Her er der hjælp ved hånden, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Giv dig selv de bedste muligheder for at lave et overskud

Det er en sjov skattejagt at oprette de bedste sportsvæddemål til de bedste odds. Selvom bookmakere kigger hinanden over skulderen og justerer deres odds efter hinanden, kan der stadig falde små skatte af. Det gælder om at slå til hurtigt, hvis man spotter et (for) højt sat odds.

At udnytte sine muligheder for bonus spiller i høj grad ind, når man søger at lave et overskud på sportsbetting. Selvom bonusser som regel er omfattet af krav om gennemspilninger, kan de være nyttige, da man får lov at prøve forskellige bets af uden risiko.

Opsummerende kigger mange sportsbettere mod bookmakere uden licens, fordi man her finder vilkår, der ikke eksisterer under dansk licens. Man bliver eksponeret for helt andre spil og bonusser hos udenlandske bookmakere.