Guide til VM i Qatar 2022

Guide til VM i Qatar 2022

Man kan mene meget om placeringen af ​​VM i Qatar. Det vil vi dog ikke bruge tid på her. I stedet vil vi fokusere på den fantastiske sportsoplevelse, det faktisk også er – uanset hvad. 

Danmark er naturligvis med som deltager i turneringen. Dette giver oplagte muligheder for at placere væddemål hos diverse bookmakere – både med og uden dansk licens

Vi har kigget programmet igennem for spændende bets i VM 2022.

Hvem er favoritter til titlen?

Brasilien er naturligvi mere eller mindre favoritter hvert år. Man præsterede dog ikke godt under det seneste VM. Brasilien kom “kun” til kvartfinalen, hvor man tabte til Belgien. 

I Copa de America-finalen tabte man til Argentina. På den anden side, hvis man ser på kvalifikationen til VM, så imponerede Brasilien. De tabte faktisk ikke én eneste kamp. Det er 20 år siden, de vandt deres seneste VM-titel. Med et stjernespækket hold er det måske tid igen? Det er i hvert fald ikke usandsynligt.

Hvis vi bliver på samme kontinent, så er Argentina en anden favorit. Lionel Messi spiller sit formentlig sidste verdensmesterskab. Det vil helt sikkert være en god historie, hvis han nu gik sejrrigt derfra! Argentina er ubesejret i 35 kampe. De har et stærkt hold, der er deres kaptajn værdig.

Hvis Messi vinder trofæet i sit sidste VM, er det en fantastisk historie. Argentina er et rigtig godt hold – med en trup, der endelig er deres kaptajn værdig. Holdet rummer mange spillere, der spiller med passion og sammenhold for ét fælles mål: VM-trofæet til Messi. Det hjælper kun, at Argentina potentielt har en gunstig vej mod finalen.

De forskellige betting-sider peger på følgende favoritter.

 • Brasilien
 • Argentina
 • Frankrig
 • Spanien
 • England

Hvilke underdogs skal man holde øje med?

Uruguay har deltaget i 13 verdensmesterskaber og har vundet to gange – dog tilbage i 1930 og 1950. De er i øjeblikket rangeret som nummer 14 på verdensranglisten. 

Uruguays bedste præstation i VM i nyere tid var i Sydafrika i 2010. Her blev de nummer 4. Med stjerner som Cavani og Suarez, samt en stor mængde unge talenter, er de måske klar til at imponere ved endnu en slutrunde?

Wales har ikke været til et verdensmesterskab, siden bedstefar var ung. Det var helt tilbage i Sverige i 1958. De er placeret som nummer 19 i verden. Med spillerne Gareth Bale og Aaron Ramsey – og ikke mindst træneren Rob Page – så er man faktisk et rigtig stabilt hold.

Tør vi heppe på gamle Danmark eller er de gode tider ved at rinde ud? Vi siger, at vi godt tør heppe på Danmark. Holdet er i en forholdsvis let gruppe med Frankrig, Australien og Tunesien. Kan semifinalisterne fra Euro 2020 klare sig videre fra gruppespillet? Med et hold, der er en blanding af ungdom og erfaring, forudser vi, at Danmark vil nå længere end det. Og så er det aldrig til at vide, hvad der sker videre i turneringen. Måske venter Argentina og Messi?

Bedste spiller og topscorer

Hvis VM er noget, så er det en mulighed for at se alle de store stjerner samlet i én og samme turnering. Her finder man selvfølgelig de bedste spillere, de bedste målscorere og de bedste målmænd. Spillerne er vor tids superhelte med fans over hele verden. Udover at kæmpe for deres land, har de også blikket rettet mod Golden Ball, Golden Boot og Golden Glove. Vi vil tage et kig på, hvilke spillere der har en chance for at vinde de prestigefyldte titler.

Golden Boot – Topscorer

Olivier Giroud er en oplagt mulighed. I gruppespillet mod Danmark, Tunesien og Australien har franskmanden alle chancen for at sætte mange bolde i nettet.

Englands Harry Kane er en anden stærk kandidat. Han vandt titlen i 2018 og kan gøre det igen. Med 11 mål i 14 kampe har Kane vist, at han er i stærk form. Fortsætter han i samme tempo, vil han score 30 mål i løbet af sæsonen – det er kun få spillere, der lykkes med det.

Brasiliens Vinicius Jr og Neymar er begge stærke konkurrenter. Vinicius Jr. scorede i alt seks gange i løbet af Champions League-sæsonen. Neymar har på den anden side både den rette alder og erfaring til at levere. Hvis han er fit for fight, kan han føre Brasilien mod triumf – og sig selv til den gyldne støvle.

Golden Glove – Bedste målmand

Brasiliens førstemålmand, Liverpools Alisson Becker, er klart favorit. Et holds succes er naturligvis tæt forbundet med individuelle præstationer. Jo bedre det går for Brasilien, jo bedre ser det ud for Becker. Chancerne for begge ser rigtig gode ud.

Thibaut Courtois har vundet den gyldne handske i Premier League, La Liga, Champions League og VM i 2018. Denne belgiske målmand er den eneste, der har præsteret netop det. Courtois’ kvaliteter gjorde, at han blev kåret til kampens spiller i den nylige Champions League-finale mod Liverpool.

Manuel Neuer er med sine 36 år en levende målmandslegende. Han har været både målmand og anfører for Bayern München i lang tid. Resultaterne fra seneste sæson i Bundesligaen viser, at hans evner stadig er i topklasse.

Golden Ball – Bedste spiller

Lionel Messi har selv sagt, at dette er hans sidste VM. Mange mener, at han skal vinde titlen, for at blive vurderet på Maradonas niveau. Han har fået en fantastisk start på sæsonen i Paris Saint-Germain. Det skal blive spændende, om det er en Lionel Messi som i de gode gamle dage, vi får se ved VM i 2022.

Hvis vi tjekker de store bettingsider, ser de følgende bud som Golden Ball-vindere som de mest oplagte:

 • Lionel Messi
 • Kylian Mbappe
 • Neymar
 • Karim Benzema
 • Kevin De Bruyne

De bedste bookmakere uden dansk licens

Hvor skal man så placere sine væddemål, når man vil spille på VM i 2022. Der er naturligvis de kendte bookmakere, som opererer på markedet i Danmark med licens fra Spillemyndigheden. 

Her finder man naturligvis mange gode muligheder for at score et godt odds eller to. Udenlandske bookmakere uden dansk licens præsenterer dog også fede bonusser og favorable odds på en hel masse væddemål ved VM. 

Hvis man spiller uden om ROFUS, kan man faktisk få glæde af visse fordele, der ikke er en del af betting-sites med licens i Danmark:

 • Større udvalg af spil
 • Bedre odds i mange tilfælde
 • Flere og større bonusser
 • Sjove konkurrencer og kampagner
 • Du kan drage fordel af bonusser fra flere forskellige bettingsider
 • Du undgår skat på overskud med EU-licens

Det gælder om at kigge sig godt omkring på markedet for at finde de absolut bedste bookmakere med licens fra andre steder end Danmark. Der er fordele i at spille med licens fra fx Malta eller Estland, da man herved sætter penge på spil indenfor EU

Store bonusser og gode odds på masser af væddemål er de 3 esser, når du vil spille på VM i 2022 og dermed få endnu større spænding ved at følge turneringen. 

Vi anmelder og omtaler en hel masse spændende spillesider. Du kan fx tage et kig på disse udbydere af odds og væddemål under VM:

Og så er der egentlig blot tilbage at ønske dig held og lykke med dine væddemål. Husk nu at spille med omtanke og ansvarlighed undervejs!

Hav et godt VM 2022 – trods alt!

Vi har en virkelig spændende turnering foran os. Her har vi præsenteret vores forudsigelser. Du skal ærlig talt tage dem med et gran salt, som med alle såkaldte ekspertspådomme.

Lav dine egne konklusioner og placer nogle væddemål – med eller uden dansk licens. Vi satser selv på, at Danmark kommer rigtig dejligt langt ved VM i Qatar 2022.

Lad bolden rulle!